Jeg blev i 2006 færdig med min uddannelse som Professionsbachelor i Fysioterapi (fysioterapeut) fra CVU Syd, Fysioterapeutuddannelsen i Næstved.

Forud for min fysioterapeutuddannelse har jeg uddannet mig til og arbejdet som handicaprideinstruktør og aut. massageterapeut.

Efter færdiggørelse af min fysioterapeutuddannelse har jeg arbejdet på klinik og efteruddannet mig til ridefysioterapeut, som var mit primære arbejde i årene 2009-2015.

I 2010 fik jeg muligheden for at tage udannelsen til hestefysioterapeut ved Skolen for Hestefysioterapi ved Cecilie Stadler. Uddannelsen blev afsluttet i 2011 med en dyrlæge eksamineret eksamen.

Siden 2015 har jeg arbejdet som fuldtids hestefysioterapeut.

Fra februar 2013 til marts 2016 har jeg taget uddannelse i Animal Normallization Therapy ved Patricia Kortekaas i Holland. Uddannelsen blev afsluttet med en eksamen og er godkendt af Oregon and Washington Veterinary board.

I 2017 begyndte jeg på en ny uddannelse i behandling af fascier under Thomas Meyers, Anatomy Trains. Uddannelsen er en længere kursusrække, som til sidst afsluttes med en eksamen.

Jeg er meget åben for nye behandlingsmetoder og sørger hele tiden for at videreuddanne mig med den nyeste viden.

Jeg har altid haft med dyr, specielt heste, at gøre og har redet siden barnsben, primært dressur på distrikts- og landsplan. Interessen og jobbet hænger nu sammen og jeg glæder mig over, at kunne hjælpe både rytter og hest med deres problemer i hverdagen.

Titlen Hestefysioterapeut er ikke en beskyttet titel, ligesom titlen som Fysioterapeut er. Det betyder, at i teorien kan alle kalde sig for Hestefysioterapeut, selvom de ikke har en baggrund som Fysioterapeut. I Danmark er der en forening, som hedder Danske Hestefysioterapeuter, hvor alle medlemmer har en baggrund som autoriseret Fysioterapeut (til mennesker) og en efteruddannelse som Hestefysioterapeut. Det er kun medlemmer af Danske Hestefysioterapeuter og Danske Fysioterapeuter, der har lov til at bruge disse logoer.